Menu
Gildia Pióra na Patronite

18#

Życie
to ciągłe czekanie na chwile
które zmywają się
gdy człowiek prosi
życie to skutek wiosny
która rozpala serca
i budzi uczucia
szczere i rzetelne
życie to ubranie
które jest przygotowywane na atrakcyjną służbę
i wnosi wiele do życzenia.

16 450 wyświetleń
233 teksty
10 obserwujących