Menu
Gildia Pióra na Patronite

Urodzinowe rozmyślania

Życie przemija, młodość ucieka
i często myślę, co jeszcze mnie czeka.
Ile dni smutnych, a ile wesołych,
jak długo jeszcze mam chodzić do szkoły.
Jaki scenariusz napisze mi życie,
czy zawsze będę kochać cię skrycie.
Nikt nie odpowie mi na te pytania,
sekretów przyszłości los nie odsłania.

6643 wyświetlenia
34 teksty
2 obserwujących