Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Moja Księga "

Życie pisane kolcem róży
Tkwiącym w sercu moim
Czystą łzą płynącą z nieba
Wiatrem który tulić potrafi
Zapisuję od nowa księgę
Cele nowe się pojawiają
Inaczej patrzę na Świat
Szukając nowego sensu
Nie licząc godzin i lat
Przecież moja Miłość...
Nie patrzy tak...
Nowy Rok zacząć czas
Szukając w nim Nas...

16.01.2021
09:33

281 003 wyświetlenia
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!