Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

Życie nie zawsze musi być usłane różami
Czasami musi popsuć Ci plany
Da szczęście, po czym je odbierze
Nadzieję zniszczy na drobne kawałki
Ale to życie zwane 'zimną suką' nie na darmo
Bo przecież daje i zabiera
Lecz taka kolej rzeczy, że wszystko
Co ma swój początek ma też i koniec

1266 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!