Menu
Gildia Pióra na Patronite

SEZON OGÓRKOWY XXXIII

Życie mężczyzny polega właśnie na tym,
Że kolejne płomienie kolejnej świecy,
Zapalają dłonie ukochanej kobiety,
To początek, wszystko i koniec.

297 738 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!