Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie jest tego warte,
By uwierzyć w prawdę,
By nauczyć się kochać,
I pokochać naprawdę.

I dalej by poczuć ból w sercu,
Nie raz, lecz w chwilach wielu.
By później chcąc poczuć cokolwiek,
Poznać się w cierpieniu.

Życie warte jest tego,
By zamknąć wilgotne od łez oczy.
I w końcu by puścić je wolno,
Od teraz niech samo się toczy.

6529 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!