Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Życie jest piękne bo w sobie coś ma,
chociaż czasem bardzo szare to do przodu ciągle gna.
Dzisiaj deszcz, jutro słońce wzejdzie nam.
Korzystajmy bo ktoś szansę tą jedyną dał.
Mimo krzywd od osób złych
nie daj się wyzbyć marzeń swych.

2716 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!