Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

"Życie jest jak gra
Raz wygramy raz przegramy
Lecz wierzymy ,że wygramy
Tak samo musimy wierzyć ,że
Damy radę wytrwać do końca
Choć nie będziemy mieli sił"

479 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!