Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na dwa

Życie dzielić
Plany w życie wcielić
Smutki razem przeżywać
Szczęście odkrywać

Szczęście dawać
Nie wymieniać a naprawiać
Kochać nie pytać
Nie pytać a czytać

Wnętrze emocje nastroje
Tak długo we dwoje
Dzielić wszystko miła ma
Po prostu........Na dwa

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!