Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie częstuje nas codziennie:

wschodzącym słońcem,
błękitnym niebem,
podmuchem wiatru,
dostojnym drzewem.

Życie częstuje nas codziennie:

miłym uśmiechem,
chrupiącym chlebem,
gwarem ulicznym,
i ptaków śpiewem.

Życie częstuje nas codziennie,
a człowiek żyje i o tym nie wie.

347 749 wyświetleń
2779 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!