Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś tam...

Życie bez miłości
Jest morzem bez lądu
Księżycem bez nieba i gwiazd
Paletą bez kolorów
To po prostu nicość bez próżni
Zamykam oczy
Płyną z nich łzy
Lecz nie widzi ich nikt
Serce jak kamuflaż
Pochłania je w swoją głębię
Mózg odpoczywa
Przynajmniej tak nie boli
Los wyznaczył nową drogę
Już nie mleczną
Choć z przeznaczeniem
Gdzieś tam...

3719 wyświetleń
43 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!