Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie
...a miało być wiecznie
bajecznie,bezpiecznie
on cały w skowronkach nieba jej uchylał
a ona wpatrzona weń była,śniadania robiła
i tak w mgnieniu oka
ta bajka się skończyła.

442 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!