Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żyć

Żyć, a nie istnieć.
Być, a nie bywać.
Nie marzyć a zacząć zdobywać.
Wiedzieć, nie przypuszczać.
Łapać chwilę i z rąk nie wypuszczać.
Realizować swoje cele.
Iść do przodu i prawdziwym być przyjacielem.
Niby tak mało, a jednak tak wiele.
Spełniać swe marzenia i w zdrowym żyć ciele.

2967 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!