Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spowiedź

Zwykłymi marzeniami chce Twój świat
pokolorować,
Prostymi pragnieniami nadać sens Twojemu
życiu.
Rankiem budzić Cię ze snu szeptem czułuch
namiętności,
Nocą układać Twoje sny ze słodkich
pocałunków.

Być Twoim oknem na szczęście, które Ci
zabrano,
Spowiadać się przed Tobą z niechybnej
miłości.

22 075 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!