Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Zwykły dotyk ukojeniem
Dłoń moich jest wspomnieniem
Być może przeznaczeniem
Lecz sama tego nie wiem

Czas usiąść powspominać
Bo to była krótka chwila
Która zmienia postać rzeczy
I nikt tego nie zaprzeczy

Czasem serce moje w smutku
A czas leci powolutku
Gdy za oknem jeszcze zima
Czas na wiosnę sen rozmywa

11 815 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!