Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za daleko do Monte Carlo

Zwykły człowiek spod strzechy wyjęty
Nic nie wie, nic nie ma , bilety pogubił
Zbyt daleko mu do Monte Carlo
Nie mieszka na Princess Grace Avenue

Bo zwykły człowiek ma tylko dłonie dwie
Serce postrzępione na drobny mak
Idzie tu, tam, nie wiadomo jak i gdzie
O czym myśli? czego tak naprawdę chce?

Zwykłym sercem maluje małe światy
do których dostęp ma biedronka
kulawy pies, dziecko na rowerze
w potarganych ogrodniczkach

12 115 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • eskimoska86

    29 May 2013, 22:57

    podoba się i na biegunie:)

  • awatar

    29 May 2013, 13:41

    ładne
    pozdr.