Menu
Gildia Pióra na Patronite

zawsze tak jest

Zwykle zrozumiemy za późno..
Za późno, kiedy jest za wcześnie..
Za wcześnie jest dla odważnych..
Tych mocnych i trwałych wierze,,
W wierze, po której płyną łzy..
Za późno. .jest dla wszystkich..
Wszystkich, którzy chcą żałować często do końca swych dni..
Że mogli a nie umieli..
Nie umieli otworzyć..
Gdy pukali do drzwi..

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!