Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwyczajny facet-niezwykła miłość...

Zwyczajny facet lecz...
niezwykła osobowość
zdobył mnie i serce moje...
teraz ono szybciej bije
mocniej-za nas dwoje.

Zwykły facet-uśmiech ma szczery
i...nienaganne też miewa maniery.
Dojrzały wzrok gdy patrzy w me oczy...
czym mnie ten facet jeszcze-zaskoczy?

Znienacka miłość mi podarował,
pozgarniał troski i w kieszeń schował,
dotykiem dłoni-czułość okazał,
co przykre wspomnienia-z pamięci wymazał...

Ubrał mnie w radość i w szczęście otulił,
Jakże mnie swoim uczuciem...rozczulił...
Jak się zachować?Bezczynnie nie siedzieć?
Na niezwykłą miłość-mądrze odpowiedzieć?

Miłości cześć oddam,na ustach-hołd złożę,
serca mego bramę-na oścież otworzę...
Witaj w sercu moim-powiem.
Tyś..moją aortą bowiem...

55 161 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!