Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stój.

Zwodzimy się każdego dnia,
czekając na zielone światło
w zatłoczonym mieście
zagubionych serc.

1570 wyświetleń
11 tekstów
63 obserwujących
  • gorzkaczekolada

    7 April 2014, 23:30

    dziękuję i również pozdrawiam :)

  • Breath...

    3 April 2014, 12:38

    Jeju, krótki, lecz niesamowity.
    Zabieram, koniecznie!
    Pozdrawiam :)