Menu
Gildia Pióra na Patronite

zwlekam
myśli z łóżka
biurka
parapetu
strzepuję je z dłoni
spadają na podłogę

magia obojętności
silniejsza od tęsknoty
miłości
siada na klacie
dusi ciszą
dosłownie

11.11.2022, 8.55

33 795 wyświetleń
282 teksty
28 obserwujących