Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

nympho

zwilżyłam kiedyś usta
twoimi ustami
i jeszcze tlisz mi się smakiem
tak słodko
a ciało wciąż rozsiewa
cień przywaru piersi z piersią
i frywolne spojrzenia
ze zgubioną ostrością
w ruchu bioder

powiedz kiedyś jeszcze
że drogą jestem Ci, drogą.
prostą, do szczęścia.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących