Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Pocałunek~~


Zwilżając słodycz malinowych ust
Kroplami słodkiej do granic ambrozji
Smakujesz lekko jakby była tu
Czując jej dotyk na swoich w emocji

Zdaje się gorącym takich ust pragnienie
Co pali jak ogień budzi pożądanie
Tak się w nich zatracić i móc je całować
Byłoby piękne poczuć te doznanie

Słodycz namiętności by się w nich zatracić
I wstrzymać oddech w jej ust całowaniu
Myśląc wciąż o tym by czas się zatrzymał
W zamyśleniu marząc o czułym kochaniu.

109 589 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    8 December 2013, 21:24

    Ach te pocalunki :) slodkie jak Twoje wiersze.

  • misiek45

    7 December 2013, 13:09

    Dziękuję Wam pięknie i życzę miłego dnia :)

  • Czinka

    6 December 2013, 17:39

    Pięknie i romantycznie..miłego wieczoru życzę Ago

  • Pechowa_

    5 December 2013, 22:01

    Słodki wiersz Kochana :))

  • Naja

    5 December 2013, 17:11

    Pięknie o pożądaniu i czułym kochaniu :-)

  • krysta

    5 December 2013, 15:51

    Piękny, bardzo lekko się czyta :)
    Pozdrawiam Agnieszko :)