Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Listopadowa zadu(y)ma "

Zwilczenie wbrew
Logice...duszy
Żyję jakoś
Pomijając jakość
O sobie samym
Piszę godzinami
Zadymione okna
Wydumane myśli
Zniewolony umysł
Zimny piec
Naszych serc
Tyle w Nas
Złości tej wilczej
Czas zła w Nas?
Świat straceńców?
Czas szaleńców
Ja wierzę w ludzi
Mądry czas
Nowych Nas
Miłości ponad
Mimo wszystko
Wbrew...

12.11.2020
11:30

281 853 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!