Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Na skraju

Zwiedziłem całe niebo
i piekła połowę widziałem

wciąż nie znam odpowiedzi

gdzie rodzą się marzenia
nie ścinając głowy.

7775 wyświetleń
49 tekstów
54 obserwujących
  • wyspiarka

    7 May 2022, 17:42

    Fajne... 😉

    Pozdrawiam serdecznie.

  • Voyage

    10 December 2016, 23:56

    Cierpliwości, jeszcze druga połowa piekła przed Tobą..;))

  • 15 September 2016, 21:59

    Jak znajdziesz odpowiedź - daj znać.

  • Marsjanka1980

    8 February 2016, 22:48

    A może odpowiedź leży na skraju ;)

  • greased lightning

    16 January 2016, 02:04

    Może....................nie ma takich odpowiedzi ;d

  • A.Pech

    15 January 2016, 02:21

    Prawdopodobnie nie ma takiego miejsca. Każde marzenie, choćby najpiękniejsze, a może te właśnie - niosą ze sobą ryzyko bólu.
    Ciekawe te kilka słów. Pozdrawiam :)

  • RedRose

    12 January 2016, 23:22

    odpowiedź może dać ta druga połowa piekła Kamilu, ale nie polecam ;)

  • Papużka

    12 January 2016, 08:56

    Ciekawie