Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwiędłe serce zostało, bez wyboru i nadziei. W trybie życia bez życia się kręci.
I już nawet się nie chce.
W swej klatce się chowa, jakże bezpiecznie.
Bez szumu i chałasu.
Bez spojrzeń i sztucznych uśmiechów. Prawda jest w ciszy.
Kocha się ją najbardziej.

15 555 wyświetleń
217 tekstów
5 obserwujących
  • Kamila 6

    26 July 2016, 23:01

    Dziękuję :)

  • krysta

    24 July 2016, 17:19

    zatrzymuje
    :)

  • Kamila 6

    24 July 2016, 00:34

    Dziękuję i Pozdrawiam.