Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie znam tytuł i już "

Zwiędła róża
Koniec lata
Krótki list
Szczęśliwy jesteś
Pytam dziś ?
Czym szczęście
Zadajesz pytanie
Szczęście to:
Zdrowie i Miłość
Prawda i Praca
Podróże powroty
Zwyczajne kłopoty
Spokojny sen
Nowy dzień
Tym szczęście
Się zwie
Panowie Panie
I Ty
Moje kochanie
Odpowiedź znasz
Cała ja

24.08.2022
23.47

281 847 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!