Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezdomni

związujemy skrzydła okiennic
grubym powrozem wspomnień
kneblujemy usta wzruszeniom
zostawiając serce za drzwiami

pochylił się i zmurszał
nasz wymarzony dom

a jednak w zimowe noce
chłodne od blasku gwiazd
po omacku jak ślepcy
śladów dłoni
na poręczach szukamy

137 918 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    20 September 2017, 13:58

    Piotr, Oney, miło Was gościć, wnieśliście tu sporo słońca, mam nadzieję, że u Was już nie pada;)

  • onejka

    20 September 2017, 13:44

    Piękne są Twoje puenty...

  • marka

    18 September 2017, 23:22

    Dobrze się czyta, jak czysta woda.

  • giulietka

    15 September 2017, 12:37

    dziękuję Malusiu, Ciebie również przyjemnie, choć nie zawsze zostawi się ślad;)

  • Malusia_035

    13 September 2017, 10:31

    jak zwykle przyjemnie się czyta :)

    Pozdrawiam Ciepło M :)