Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przed..

Zwalniam efekt stroboskopowy.
Z tempa na tępo odczuwany.
Przyswajam zatrzymanie
- wolniej klatko za klatką.
Utwardzone mgnienia
przemieszczania
czasowego.
Stop klatka.
Pozostało
wszystko
i nic
- niewiarygodne.

33 507 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!