Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zuzanna

Zuzanna jak każda
Tak prosta, przeciętna
Ale jest także Zuzanna
Co kwiaty kocha
I Zuzanna jak lilia na wodzie
Jak motyl i ważka
I Zuzanna jaką zna każdy
I taka jaką znasz ty

1638 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • Janya

    4 May 2014, 20:49

    Znam jedną słodką małą Zuzannę..moją kochaną córcie;))