Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zupełnie bez sensu
wierzę w to szaleństwo
błękitnym wiatrem utkane...
szarością spleciona
ma dusza w Twych ramionach
poznała to, co nie poznane...
i biegnę ku niebu
i szukam wśród niego
Twych mysli porozrzucanych,
i zbieram je w dłonie
Te mysli szalone
wiatrem porozwiewne...

6059 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!