Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z tych samych skrajności
jesteśmy zbudowani
Co początek i koniec
Nielogiczni jako jedność
Niczym sam Bóg
Wierzymy, że nie na Jego kaprys
Pobożne życzenie
Codziennie do ciemności
przyzwyczajamy wzrok

9697 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • 25 January 2019, 18:13

    a nocą zapominamy spoglądać
    w gwiazdy naszych dusz...

    Miłego wieczoru. :)