Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ksieżyc Król Nocnego Firmamentu

Z Tobą wszystko jest magiczne,
moje Ty kochanie śliczne,
jedyne takie na tym świecie,
dla mnie wymarzone ...

Tak bardzo kocham Ciebie,
że chcę Cię na zawsze wziąć za żonę.

Wczoraj myślałem, że ze szczęścia w Tobie utonę,
ale tylko zachłysnąłem się szczęściem, bo wiem że
muszę jeszcze walczyć by je dostać, w pełni zasłużone ...

Księżyc Król Nocnego Firmamentu
w imię miłości daje szansę na naprawę błędów
i w ramach odwrócenia
spełnia marzenia szczerze doń we śnie zanoszone.

*Dla Joasi*
http://www.youtube.com/watch?v=Xlif89OaRpY

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    15 September 2018, 14:41

    Misiek ❤ z Tobą też, bo jesteś wyjątkowy. Też Cię kocham ;*