Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapach trawy

Z Tobą i przy Tobie
trawy zapach jest bardziej zielony
deszcz jest bielszy niż odcień bieli.
Liście kolorowej miłości bardziej wesołe
w soczystej namiętności kąpieli.
Gdy mówisz niebo jaśnieje
rajskie ptaki śpiewają głośniej
a serce słońcem się śmieje.
Przy Tobie jabłka pachną złotem jesieni
kwiaty malują sobą więcej kolorów
w magicznej myśli przestrzeni.
Jesteś Tą przy której ,
niczego się nie boję
czuję otuchę, tą
której usta- pieszczą usta moje

13 992 wyświetlenia
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!