Menu
Gildia Pióra na Patronite

zrzucam sen z powiek
w imię swego przymierza
miłości dla wolności
ciała i ducha wyzwolenia
od trosk
nicości
nie porozumienia
człowieka wobec świata

odróżnienia
ciała od człowieka

zanurzam się głębiej
w umysłu zakamarki
chce jeszcze usłyszeć
że warto

i zrzucam sen z powiek
by dowiedzieć się
jaką jestem
materią

pyłem kosmicznym świata

9100 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
  • krysta

    27 January 2016, 20:15

    dobry wiersz.

  • 19 January 2016, 16:34

    Nieźle :).