Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Moje skrzydła Tobie

Zrywam z Ciebie tęsknoty
skrzydłami
przepastnych nadziei

niebu zataczam kręgi
moich umierań
i wskrzeszeń

drogi wciąż nieprzebyte
kładą się lekką równiną

szepty zamieniam w zapach
kocham, zatracam
żyję

nie ja, nie Ty, nie my

miłość buduje
nam dom

i Twój uśmiech
oparty o moje serce drży

3203 wyświetlenia
26 tekstów
38 obserwujących
  • Adamo85

    4 February 2013, 09:48

    Zapraszam serdecznie, dziękuję i pozdrawiam ;))

    od AShER, Fergus, RedRose
  • Chiante

    1 February 2013, 07:57

    Bardzo ładny wiersz i tak dużo emocji. Warto do ciebie zaglądać, pozdrawiam :)

    od Fergus i Duse
  • Adamo85

    30 January 2013, 16:04

    Dziękuję ;))

    od Fergus i Duse
  • NieBoska

    29 January 2013, 15:48

    Adaś, zachwycasz, ale ty masz talent ! ;)

  • słoneczniki

    24 January 2013, 22:05

    Cudowny wiersz

  • Adamo85

    11 January 2013, 20:25

    Pięknie dziękuję wszystkim za komentarze, dodają wiary, że warto pisać ;)

    Arti ? Ja Tobie ? heh...;)

  • Voyage

    31 December 2012, 18:12

    No..Adaś, Ty mi pożycz jedno pióro ze skrzydła owego, cobym tak dobrze jak Ty pisał..;))

    Brawo ! ;)

  • Szantil

    31 December 2012, 04:20

    Bardzo ładny wiersz, tworzysz niepowtarzalny klimat Adamie.

  • Gailien

    31 December 2012, 02:52

    Ten wiersz ma w sobie niezwykłość. Pozdrawiam autora.

  • Efemeryda60

    31 December 2012, 00:35

    Kobieta nie powinna opierać się ramionom mężczyzny, może tylko o jego serce ;)

    Adasiu, pięknie komponujesz melodię miłości. Nic nie skruszy domu, który ona swą mocą buduje.