Menu
Gildia Pióra na Patronite

zrozumieć miłość
pojąć ją
zamknąć w definicji

a ona
wymyka się słowom
i odbija we mnie
biciem serca
i stosem
niesfornych myśli

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
  • onejka

    18 February 2014, 13:23

    Miniaturzysz wyjątkowo :)

  • Janya

    18 February 2014, 13:18

    krótko i pięknie jak zawsze:)))))
    pozdrawiam:)

  • Iکқяa

    18 February 2014, 12:56

    pięknie:)

  • Gaia

    18 February 2014, 12:55

    ona jest raczej ze snu
    delikatną przędzą utkana
    nie dosięgniesz jej osobno słowem
    obrazem czy dźwiękiem
    jest wszystkim naraz a nawet więcej
    :)

  • RozaR

    18 February 2014, 11:05

    Zakochany nie powinien jej definiować - jest w stanie odurzenia.