Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagadka.

Zrozumieć kobietę to wielka sztuka, powie On.
A mnie zastanawia, jak pojąć myśli i plan działania mężczyzny.
Dowiedzieć się czego na prawdę pragnie,
jak się kamufluje, gdy go demaskujesz .
W jaki sposób opanowuje wszelakie uczucia
i ciągle nad nimi władzę ma.

Tylko co to za życie bez tajemnicy?
Przeciążone prawdą, podające wszystkie odpowiedzi.
Monotonia, którą wywołujemy sami.
Czasami lepiej nie wiedzieć wszystkiego.
W głębi serca pragniemy sekretów.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!