Menu
Gildia Pióra na Patronite

2407

zrozumiałam
że tęsknić
to dla serca znaczy tyle co umierać
i przebudzać się
głośnym kołataniem
każdego dnia

myślałam że są granice
których przekroczyć się nie da

ale nauczono mnie
że istnieje słońce
które nigdy nie zachodzi
płonie czerwienią
i bije mocno
tylko dla jednego człowieka

i już wiem
że gdy mojemu sercu zdarzy się umrzeć z tęsknoty za Tobą
to wierzę że znajdzie siłę by raz jeszcze uderzyć najmocniej jak potrafi
i dla Ciebie
zmartwychwstać

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!