Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostrzeżenie

Zrozumiałam
Nie jestem sama
Użalać się nad sobą nie będę.
Już,
Uciekaj!
Ostrzegam!
Nie chcę dalej ranić!
Nie chcę sprawić, że będziesz się wić
Na ziemi,
Niczym robak pod moim patykiem.
Jestem niebezpieczna.
Nie panuję nad tym.
Toksyczna,
Otoczona trucizną zewsząd,
Sama zaczęła wytwarzać jad.
Ratuj się!!!
Nie czekaj,
Biegnij,
Z dala ode mnie,
Od Niego, Niej.
Trzymaj się z dala,
Od takich jak My.

10 933 wyświetlenia
136 tekstów
2 obserwujących