Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotyk rzeczywistości

Zrodzono nas
byśmy się zmierzyli
Dotknęli rzeczywistości
W dobro wierzyli
A to ona nas
prowadzi na sznurku
My tylko czasami
głowy podnosimy albo pochylamy
I w tym zgiełku szczęścia szukamy
w ten sposób grzeszymy
Wpadliśmy na chwilę
na te tory żywota
Trochę cos skubniemy
nim zamkną się wrota

76 499 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!