Menu
Gildia Pióra na Patronite

...ciemnia na dnie...

Źródło życia. Źródło tęsknoty...Im częściej tam wchodzisz, tym bardziej jesteś spragniony...im głębiej się zanurzasz*, tym bardziej zachwycony...i wcale cię nie drażni, że więcej wkładasz niż wyjmujesz.... I tęsknisz do tego źródła najbardziej jak zabalujesz...

1212 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
  • 6 April 2012, 09:46

    to z wrażenia...dzięki...pod wpływem CHWILI robię błędy...zanużenie, zanurzenie..zanóżenie...