Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skradzione Słowa

Zrobię ci tę uprzejmość
i zmienię się
na tą którą nie byłam
a jestem...
Bo to ogromny luksus
mieć uczucia
i nimi się dzielić
dziękuję ci
już ich nie mam
zostały wdeptane
czas je wymazał
więc nadal
będę tą uprzejmą
i podziękuje ci

Dedykowane...

inspiracją rozmowa...

9 lutego 2020 roku, godz. 22:11

kiedy myślisz że kochasz

https://www.youtube.com/watch?v=enxS9WTfSNE

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!