Menu
Gildia Pióra na Patronite

Innego czasu nie będzie

zróbcie szum wokół kobiet
niech się budzą
te świty i powiewy dla nich
i ptaki wracają z ciepłych krajów

otwórzcie kosmos kobietom
niech szaleją
te miraże i plejady dla nich
i legenda o początkach z kropli mleka

już czas
świecie nasz czas już
innych kobiet nie będzie

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!