Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gra

Zresetuj mnie
Zresetuj mnie
Mam dość tej gry
Chcę zacząć od nowa
Z każdej strony ktoś próbuje mnie dobić
Raz pociskiem z karabinu
a raz dzidą ostrą
Zostawcie mnie !
Zostało mi tylko jedno życie.
Gdy przejdę kolejny poziom
i dostanę wiele bonusów
Zawsze popełnię jakiś błąd,
noga mi się podwinie
Znowu spadam w dół
kolejny level niżej.
Czas mi ucieka,
a mam jeszcze tak wiele do zrobienia
Nie zdążę
Biegnę, walczę by skończyć to co zaczęłam
Nie mam już amunicji!
Zginę,zginę na polu walki

Proszę , zresetuj mnie

1660 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • sparkling angel

    24 May 2012, 14:02

    ładne, dosyć współczesne.... ale realistyczne:)
    Pozdrawiam....:)