Menu
Gildia Pióra na Patronite

pudełko

z pustych nocy
wykradam strzępki snów
zamykam je w pudełku po butach
mają tam swoje miejsce
obok wspomnień
uwięzionych na skrawkach papieru
i niezapłaconych rachunków
z restauracji Życie

1040 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!