Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostaw mnie.

Zostaw mnie samą.
Wszystko jest kłamstwem.
Zostaw mnie samą.
Chcę sama odkryć prawdę.
Zostaw mnie samą.
Nie zasługuję na nic.
Zostaw mnie samą i odejdź...

1577 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!