Menu
Gildia Pióra na Patronite

To się odkaże

Zostawiam wszystko delikatnie na boku

W obłokach niebieskich migdałów
Puszczam do ludzi oczko wodne
Pełne szeptów , by nie uronić słów
Wracających do tego co mnie porusza
Bajka na 2metry mija się z prawdą
Oparami spirytusu tłumiąc obawy
Wyrzucam sobie przez okno cały dzień
Pragnąc popłakać nocą w mgnieniu oka
...
A gdy odejdę to zatrzymaj po mnie...
Co?
Czas...

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
  • 31 March 2020, 21:31

    Ja tak z litości, to nie chcę. ;)

  • sprajtka

    31 March 2020, 19:43

    Zasmuć się czasem, aby ktoś miał szansę Ciebie przytulić...

  • 31 March 2020, 19:04

    "Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu". :)

  • sprajtka

    31 March 2020, 18:56

    Wiem

  • 31 March 2020, 18:55

    Smutne...

  • kuloodporna

    30 March 2020, 22:06

    Jak się lekko czyta ,a na końcu zatrzymany oddech .....:)