Menu
Gildia Pióra na Patronite

[donikąd]

zostawiając za plecami siebie
nie oglądając się bo to boli
wyrzucając marzenia do rowu
odejść w jutro które nie ma sensu
bez złudzeń i marzeń

ożeniony z fałszem
dziećmi obłuda i zdrada
bez nadziei na losu zmianę
chcę wyrzucić dzisiaj do kosza
spuścić kurtynę ze starej szmaty

podaj mi absynt
niech zatracę się w nieistnieniu
gdzieś poza granicą jaźni
bez snu
wkraczam na schody donikąd

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Nutka67

    20 October 2010, 22:38

    Ja też poproszę trochę absyntu, tylko tyle, żeby już nie czuć...