Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostańmy w tej kruchej ciszy choć na krótki ten czas
Miękkie myśli wabiące ten subtelny stan
Spojrzenia słodyczą pisane na moim ciele
Dotyków Twych ust na nim tak wiele
W nasz magiczny niemy świat
Wkrada się melodii takt
Rytm bicia serca i namiastka pragnienia
Tak dobrze współgrają z nutą westchnienia
Czuły jak skrzydełka motyla taniec dłoni
Zabiera mnie całą w krainę euforii
Nasze ciała zdają się nie przestawać
Ileż przyjemności chciałby doznawać.

11 362 wyświetlenia
102 teksty
157 obserwujących
  • motylek96

    16 April 2011, 22:19

    cudo...

  • Nutka67

    4 August 2010, 21:55

    Piękny erotyk. Trudno pisać tak ulotnie.
    Piękny, mówię raz jeszcze.

  • 13 June 2010, 23:19

    witam:)
    kurde i co ja mam napisać :D
    po prostu mi się podoba :)
    +
    pozwól że inne przeczytam innym razem;P
    pozdrawiam:)

  • Berry delight

    9 May 2010, 23:05

    Świetny! ;)

  • Borys

    30 April 2010, 16:29

    Brak słów tak piękne te słowa ;)

  • Piłkareczka*

    29 April 2010, 19:08

    Aj dzięki :)

  • honey_007

    29 April 2010, 19:07

    Magia słów...:)

  • czystakartka

    24 April 2010, 15:14

    "Czuły jak skrzydełka motyla taniec dłoni" - piękne :)

  • Piłkareczka*

    21 April 2010, 10:56

    :)

  • eveline2

    21 April 2010, 10:35

    Rozmarzyłam się,plusik+ i zeszyt.Pozdrawiam:)