Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmierć bezsennego

zostań ze mną
siostro snu
głowę na ramieniu
złóż i pozwól zanim zamknę oczy
cieszyć się spojrzenia
twego głębią
oprzyj dłoń na sercu mym
drugą ręka opleć kark
i przytuleni tak
możemy trwać wiecznie
a brat twój gościny niech
nam użyczy
i tylko jej spojrzeniem patrz
żebym nie tęsknił więcej
w marzeniach

siostro snu

15 247 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
  • 26 February 2021, 18:33

    zamykasz
    cały mój świat
    w swoich
    wierszach

    :)* M.

    • Es van Guard

      28 February 2021, 07:11

      :) *
      Ale to nie klatka. To wolność 🤗

      w wierszu i ustach
      przynosimy wzajemnie
      miłość i wolność
      🌷

      od batram